[6. – 7.9. 2018 9:00 – 18:00] SILOVÁ A KONDIČNÍ PŘÍPRAVA 101

16/9/18
Bartoš

V dnešní době je na internetu velké množství různých informací. Lidé se snaží předhánět s vymýšlením nových zázračných metod. Většinou je to však spíše špatně než ku prospěchu.[/fusion_text][fusion_separator style_type="single solid" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id="" sep_color="" top_margin="" bottom_margin="15px" border_size="" icon="" icon_circle="" icon_circle_color="" width="" alignment="center" /][fusion_text columns="" column_min_width="" column_spacing="" rule_style="default" rule_size="" rule_color="" class="" id=""]Rozhodli jsme se to změnit. V kurzu Silová a kondiční příprava 101 projdeme vše od správného nastavení a napsaní tréninkových plánů, až po samotnou diagnostiku a techniku cviků či způsobů pro kondiční trénink.Naučíte se, jak správně napsat celý tréninkový plán, udělat sidiagnostiku pro správné zvolení cviků, regresí i progresí. To vše z pohledu síly a kondice. Také se dozvíte, jaké jsou energetické systémy, jak s nimi pracovat v různých sportech, kdy a jaké postupy zvolit včetně základu stravování a toho, jak určité věci vyhodnocuje náš mozek a jak pracovat se stresem. To vše na základě kombinace vědeckých studií a praxe.Kurz je rozdělený na teoretickou a praktickoučást. Počet míst je omezeny tak aby bylo dost prostory vše prakticky projít a odcvičit. A pořádá se pouze jednou ročně.Stručný přehled témat, které probereme:

  • Periodizaci a plánování tréninkového plánu – annual planing, všechny typy periodizací, kombinace, jejich výhody a nevýhody.
  • Diagnostika, testování a jak určit správné cviky – jak poznat, co je pro člověka nejlepší, jak to poskládat a co použít.
  • Energetické systémy a jak s nimi pracovat – projdeme teoreticky vše, co potřebujete o energetických systémech vědět a následně projdeme praktické způsoby co čím, kdy a jak můžeme zlepšovat.
  • Praktické procvičení techniky, základních cviků, dechových vzorů, foam rollingu – progrese a regrese dřepu, mrtvého tahu a další velké řady asistenčních cviků.
  • Teoretické a praktické informace o středu těla a důležitosti ve sportu – od dýchání po důležitost anti-rotačních cviků a použití od zraněných lidí po profi sportovce.
  • Unilaterální vs. bilaterální cviky – jaké jsou lepší, podle čeho si vybírat a kdy je používat.

TOMÁŠ BARTOŠ

Silový a kondiční trenér

Jsem zakladatel a majitel Barbar gymu. Díky odchodu z komerčního fitka do svého jsem měl možnost za posledních 10 let trénovat normálních lidi, co se chtějí hýbat, sportovce z různých úrovní, sportovní týmy a podílet se na rehabilitačních cvičeních po různých typech zranění. Už od začátku, co jsem se začal živit jako trenér, jsem chtěl patřit k těm dobrým, a tak jsem naprostou většinu svého volného času za posledních 10 let věnoval ustavičnému vzdělávání.Věřím a stojím si za tím, že nejlepší reklama jsou výsledky lidí, co s vámi trénují. A to je hlavní cíl kurzu. Další moje info, kurzy a vzdělání najdeš na http://barbargym.cz/treneriMáte ke kurzu dotazy? Napište na info@barbargym.cz

víkend 6. – 7. října 2018od 9:00 – 18:00

Na Špitálsku 7, Praha – Karlínprostory Barbar gymu

nejpozději do 23.9. 22:00h – 7000 Kč – bez oběda

Zbývá posledních pár míst. Přihlaš se a rezervuj si místo zde

Garance spokojenosti

Protože jsem přesvědčený o tom, že ti workshop pomůže se posunout dál a naučíš se nové věci. Tak aby pro tebe bylo rozhodování o tom zda na workshop jít nebo ne ještě snažší. Nabízím vrácení celé částky pokud si z kurzu nic nového neodneseš.

Chci se přihlásit na kurz

Jestli se toho chceš o mě dozvědět víc. Doporučuji si pročíst články, které jsem napsal, ale pospěš si ať na tebe bude ještě místo. Zbývá už pouze poslední 2 místa.

Reference z minulého kurzu

„Byl jsem spokojenej. Dostal jsem od něj víc, než jsem čekal. Ujasnil si některý nejasnosti v programingu a dokázal jsem v některých věcech vystřízlivět.“„Ano, pro me bylo spoustu veci novych, nejsem trener.“„Ano velmi, je vidět, že víš o čem mluvíš , jak teoreticky – tak i prakticky. Zároveň mi sedí relativní návaznost příkladů směrem k americkému fotbalu. Zároveň kvituji absenci jistého arogantnějšího typu jednání, které jsem u jiných ,, kapacit ,, zažil.“
10 DŮVODŮ, PROČ NENÍ KARDIO EFEKTIVNÍ PRO SPALOVÁNÍ TUKŮ

Přečíst celé ...
CO U MIMINEK NEPODCENIT

Přečíst celé ...
KOMPLETNÍ NÁVOD JAK NA REHABKU PO PLASTICE KŘÍŽOVÉHO VAZU

Přečíst celé ...
ALL PAIN, NO GAIN: PROČ NÁS VŠECHNY ZRADILA POSEDLOST INTENZIVNÍMI TRÉNINKY

Přečíst celé ...

Úvodní diagnostiku máš zdarma

Trénuj tak, aby to mělo smysl. Začneme úvodním diagnostickým tréninkem, podle kterého ti sestavíme plán na míru tvým cílům.

Diagnostika zdarma
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Chceš vědět ovšem, co se u nás děje?

Přihlas se k odběru newsletteru a budeš pořád v obraze. Neunikne ti žádná aktualita,
nový článek ani doporučení ke stravě či tréninku.