[18. – 19.9.2021 9:00 – 18:00] SILOVÝ A KONDIČNÍ WORKSHOP

24/2/19
Bartoš

V dnešní době je na internetu velké množství různých informací. Lidé se snaží předhánět s vymýšlením nových zázračných metod. Většinou je to však spíše špatně než ku prospěchu.

Rozhodli jsme se to změnit. V tomhle kurzu projdeme vše, co je potřeba pro správné nastavení a napsaní tréninkových plánů tak, abyste měli výsledky se svými klienty a díky použitým studiím a ověřeným postupům jste se lépe orientovali v obrovském množství informací.Tento workshop je určen primárně pro trenéry, ale účastní se také lidi, co chtějí daným věcem více porozumět a zefektivnit si tak trénink.Tento workshop je jeden z nejkomplexnějších, na který se můžeš u nás a na Slovensku přihlásit. A je tudíž ideální pro všechny, co chtějí patřit mezi top trenéry.Co je na tomto workshopu nejvýjimečnější je, že tě má naučit si vytvořit nebo zlepšit vlastní systém trénování. Není to prezentace nějaké podle mě nejlepší formy tréninku. Ale naopak naučení všech principů ze základních oblastí programingu, silového tréninku, kondičního tréninku a také psychologické práce jak po teoretické, tak praktické stránce. Tak abyste byli schopní si následně vybrat tu nejlepší metodu pro vaše klienty.Na workshopu se naučíš, jak správně napsat celý tréninkový plán, udělat si diagnostiku pro správné zvolení cviků, regresí či progresí. To vše jak z pohledu síly, tak ale také kondičky. Jaké jsou energetické systémy, jak s nimi pracovat v různých sportech. Kdy a jaké postupy zvolit. Včetně základu stravování toho, jak určité věci vyhodnocuje náš mozek a jak pracovat se stresem.Celý víkend bude rozdělený na teoretickou i praktickou část. Tudíž spoustu věcí si vyzkoušíme a odcvičíme.Stručný přehled hlavních témat, které probereme:Teorie:

  • Základy periodizace a plánování tréninkového plánu
  • Začátek spolupráce - diagnostika, testování a vše co potřebujeme znát
  • Funkce CNS a ANS
  • Správné sestavení rozcvičky a její důležité komponenty
  • Fasciální systém
  • Dýchání od rehabilitace k výkonu
  • Střed těla aneb cvičení břicha
  • Mindset je skill a jak s ním pracovat
  • Kondiční trénink - energetick systémy, metody,....
  • Regenerace
  • Agility a funkční trénink
  • Základy stravování

Praktické věci:

  • 20 cviků na střed těla
  • 10 unilaterálních cviků
  • regrese/progrese a vše kolem RDL, dřepu, mrtvého tahu, bench pressu a swingu
  • základní rehabilitační cviky pro trenéry

Je pro vás tento workshop vhodný?Nedělám tento kurz pro to abych si někde honil ego s obrovskou mírou teorie, která je v praxi nepoužitelná anebo ukazoval zázračné metody tréninku. Vše je připravené na to vám pomoci mít lepší a rychlejší výsledky s klienty, a tudíž není tento workshop pro každého.Tento workshop pro vás není pokud:

  • Jediné, co vás zajímá je sbírání certifikátů. Ano certifikáty mají svůj význam. Je to ukázka klientům nebo i kolegům, že se vzděláváte a snažíte se být co nejlepší trenér. Ale pokud vám jde pouze o co největší seznam ocenění bez dosažení vzdělání jste tu špatně. Plus pro certifikát z toho kurzu je třeba splnit test.
  • Chcete nový ověřený tréninkový plán anebo cool cviky. Dostanete spousty možností, jak pracovat s tréninkem a seznam cviků a možností co použít. Ale dané informace si musíte přebrat a pochopit a následně postupně aplikovat ve své praxi. Nic jako „ready to use“ trénink pro všechny není a ani ho nedostanete. Naopak se dozvíte spousty nových informací a nových cest kudy pokračovat ve vzdělávání.

Tento kurz je pro vás vhodný, pokud chcete být co nejlepší trenér.

Děláte tuhle práci, protože vás baví a chcete se vní posouvat dál. Tento kurz je tu od toho vám otevřít a ukázat obrovské množství možností, které se dá použít a funguje bez toho abyste zapadli do ptákovin dnešní moderní doby. Krom teorie budeme věnovat dost času také praktické části.

TOMÁŠ BARTOŠ

Silový a kondiční trenér

Jsem zakladatel a majitel Barbar gym. Díky odchodu z komerčního fitka do svého jsem měl možnost za posledních 10+let odtrénovat velké množství normálních lidi, kteří se chtějí hýbat, sportovce z různých úrovní, sportovní týmy a podílet se na rehabilitačních cvičeních po různých typech zranění. Zároven jsem v posilovně začal trénovat v 11 letech a mám toho tak i sám na sobě hodně vyzkoušené. Patřím mezi „science based“ trenéry. Tedy beru hodně dat ze studií, ale tyto informace kombinují se svojí praxí a na základě toho nepřetržitě upravuji svůj systém trénování.Věřím a stojím si za tím, že nejlepší reklama jsou výsledky lidí, co s vámi trénují. A to je hlavní cíl kurzu. Další moje info, kurzy a vzdělání najdeš na http://barbargym.cz/treneriPosuň své znalosti a dovednosti silové a kondiční přípravy. Přihlaste se zde -->https://forms.gle/KEBU7YVdhLH5b2X87 v případě dotazů piš na info@barbargym.cz

víkend 18. – 19. září 2021od 9:00 – 18:00

Na Špitálsku 7, Praha – Karlínprostory Barbar gymu

do 5.9.2021 zvýhodněná early-brid cena 5900 Kč. Poté plná cena 7900 Kč

Přihlaš se a rezervuj si místo zde

Garance spokojenosti

Protože jsem přesvědčený o tom, že ti workshop pomůže se posunout dál a naučíš se nové věci. Tak aby pro tebe bylo rozhodování o tom zda na workshop jít nebo ne ještě snažší. Nabízím vrácení celé částky pokud si z kurzu nic nového neodneseš a neposuneš dál.

Chci se přihlásit na kurz

Jestli se toho chceš o mě dozvědět víc. Doporučuji si pročíst články, které jsem napsal, ale pospěš si ať na tebe bude ještě místo.

Reference z minulého kurzu

„Byl jsem spokojenej. Dostal jsem od něj víc, než jsem čekal. Ujasnil si některý nejasnosti v programingu a dokázal jsem v některých věcech vystřízlivět.“„Za mě mohu workshop doporučit. Tomáš je velmi příjemný přednášející a své poznatky má podložené studiemi a publikacemi, což mi přijde sympatické, a v neposlední řadě i dlouholetou praxí. Workshop je zaměřen, jak na základní problematiku cvičení obecně, tak i na trénink vrcholových sportovců. Pokud je třeba, jsou jednotlivá témata probrána více do hloubky. Pokud by stále někdo chtěl více informací k danému tématu, Tomáš dále pro zájemce doporučuje další relevantní publikace k samostudiu."„Seminář mi nabídl nové pohledy na trénink a ujasnil mi více nesrovnalostí ve kterých jsem dříve více bádal. Tomáš má široký rozhled a vědomosti od mnoha zahraničních trenérů, sám k tomu přidává mnoho svých názorů a praxe, které jsou do mé budoucí práce určitě užitečné."„Ročně se snažím navštívit 5-10 vzdělávacích kurzů v oblasti silového a kondičního tréninku. Silový a kondiční workshop bych označil za nejvíce přínosný z pohledu obrovského množství informací, které dostanete. Třešničkou na dortu je Tomova otevřená hlava jakýmkoli dotazům."„Jedná se o komplexní kurz, který je zaměřen na silový a kondiční trénink, kdy lektor Tomáš Bartoš velmi dobře propojuje teorii se svou letitou praxí. Doporučuji každému, kdo chce trénink svých klientů poskládat smysluplně. Na kurzu účastníci načerpají nejen nové informace z různých oblastí, ale co je ještě důležitější, jsou jim předloženy informační zdroje, kde lze dohledat podrobnější informace k jednotlivým tématům.„Ano, pro me bylo spoustu veci novych, nejsem trener.“„Ano velmi, je vidět, že víš o čem mluvíš , jak teoreticky – tak i prakticky. Zároveň mi sedí relativní návaznost příkladů směrem k americkému fotbalu. Zároveň kvituji absenci jistého arogantnějšího typu jednání, které jsem u jiných ,, kapacit ,, zažil.“
10 DŮVODŮ, PROČ NENÍ KARDIO EFEKTIVNÍ PRO SPALOVÁNÍ TUKŮ

Přečíst celé ...
CO U MIMINEK NEPODCENIT

Přečíst celé ...
KOMPLETNÍ NÁVOD JAK NA REHABKU PO PLASTICE KŘÍŽOVÉHO VAZU

Přečíst celé ...
ALL PAIN, NO GAIN: PROČ NÁS VŠECHNY ZRADILA POSEDLOST INTENZIVNÍMI TRÉNINKY

Přečíst celé ...

Úvodní diagnostiku máš zdarma

Trénuj tak, aby to mělo smysl. Začneme úvodním diagnostickým tréninkem, podle kterého ti sestavíme plán na míru tvým cílům.

Diagnostika zdarma
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Chceš vědět ovšem, co se u nás děje?

Přihlas se k odběru newsletteru a budeš pořád v obraze. Neunikne ti žádná aktualita,
nový článek ani doporučení ke stravě či tréninku.